Despre noi

  leontin_ccosmin rediumanicadaniela bardraluca novac_1
 • Am cumpărat de la firma productie-eoliene.ro o instalație cu 6 panouri și o eoliana cu care am obținut rezultate bune. Furnizorul a avut un comportament corect achitandu-se cu conștiinciozitate de prevederile contractuale. Ii recomand ca buni specialiști și parteneri corecți.
  Leontin Ciucur
 • Un sistem hibrid (eolian si fotovoltaic) de producere a curentului este cea mai inteligenta solutie in cazul meu. Am ales firma aceasta datorita pretului fara concurenza si am fost incantat sa vad multa seriozitate, punctualitate si inalta calificare in tot ceea ce fac.  mai urma o propozitie : De sistemul in sine sint placut impresionat deoarece  produce intre 10 si 35 de kw la zi cand consumul meu mediu/luna este de 110 kw. il recomand tuturor, eu sunt foarte multumit.
  Cosmin (sat Rediu, jud Iasi)
 • In mai 2014 am instalat sistemul de producere energie format din Instalatia de 8 panouri fotovoltaice si eoliana in Targoviste cu aceasta firma si comportarea in timp a instalatiei este foarte buna. Instalatia acopera necesarul de energie al gospodariei, in conditiile unui consum relativ constant, obisnuit. Am cumparat o instalatie performanta si avem acum independenta energetica. Suntem multumiti ca am facut o investitie buna!
  Manica Family
 • Am lucrat foarte bine cu Calin, au fost punctuali cu montajul. Oferta discutata a fost respectata si au facut tot ce a tinut de ei ca totul sa fie in graphic. Au muncit pana noaptea tarziu, dar a fost o placere sa stam cu ei ca sunt oameni faini si placuti. Au facut curatenie la locul de munca, ba chiar au si aspirator. In rest, l-am recomandat mai departe unor cunostinte care ulterior s-au hotarat sa cumpere si ei de la Calin dupa ce au vazut care sunt preturile in piata si au fost la fel de multumiti ca si noi. In concluzie, preturi bune, montaj corect, support telephonic oricand e necesar, ba chiar am primit mai apoi si oferte speciale dat fiind ca suntem deja clientii lui. Sa tot gasesti oamenii de treaba ca el!
  Daniela Bard
 • A trecut un an de la montarea chitului fotovoltaic pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica atat a locuintei cat si a spatiului comercial pe care il detinem. Pe aceasta cale dorim sa te anuntam ca suntem foarte multumiti de configuratia pe care tu ai propuso, si de eficienta sistemului fotovoltaic. Cheltuielile noastre in ceea ce priveste energia electrica scazand considerabil din acel moment. Am dori sa-ti mai spunem ca in acest interval de timp nu am avut nici un fel de problema tehnica cu instalatia. Pentru viitor, dorind sa ne extindem afacerea, cu siguranta o sa te contactam pentru a mari puterea sistemului, deoarece suntem multumiti de promptitudinea si eficienta muncii tale.
  Raluca Novac